Gratulálunk!

  Elismerés Oktató kollégáinknak!

 Vargáné Dudás Piroska Gyöngyösön szakoktató a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus Vezetés és szervezés mester szakán, a 2020/21-es tanév tavaszi Tudományos Diákköri Konferencián I. helyezést ért el az Innováció a „B” kategóriás gépjárművezető-képzésben című dolgozatával.
Továbbá, 2021. június 11-én publikálta kutatási eredményeit a XXVII. Multimédia az oktatásban Nemzetközi Konferencián. Itt az ITDK dolgozatával II. helyezést ért el.
Továbbá 2021 júliusában kiváló eredménnyel végzett, mint okleveles közgazdász a vezetés és szervezés szakon.
Továbbá, 2021. szeptember 24-én előadást tartott a Kutatók Éjszakáján a GDF-en, Innováció a szimulátoros képzésben címmel.

 

 


 

Garamszegi József Hatvan városban a Rutin Autósiskola vezetője, aki 2021-ben kialakította teljesen új, saját, minden kategóriában tökéletes Tanpályáját, évközben 85-en jelentkeztek nála alapképzésre a legkülönbözőbb kategóriákban, ötvenen már le is vizsgáztak, a többiek majd az Új Év elején. Befejezte a még tavaly elindított OKJ-s szaktanfolyamát a D és C kategóriákban, de a járvány miattt kényszerű online képzési forma megnehezítette munkáját. Nagyon kevés ideje maradt hobbijára a repülésre. Augusztus elején a Hatvani gödörben rendezett 8.-ik Nemzetközi Roncsderbi fő futamát, ő inkább fentről nézte, Zodiák motoros gépével üdvözölte a résztvevők sokaságát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Horváth László Debreceni szakoktató Nikolett nevű tanulóvezetője még 2017-ben kezdett egy másik autós iskolánál, de két év sikertelen gyakorlati vizsgái után újra kezdte a tanfolyamot. 2019-ben már az Orbán Autósiskolánál, azaz Horváth Lászlónál jelentkezett, de megint eltelt két év, közben volt 80 gyakorlati óra, jött a PÁV is, ahol megfelelt, miközben összesen nyolc már a bukások száma. Most jön 2022. január 3.-ik napja, újra vizsgázni fognak, szurkolunk persze Nikinek, de méginkább gratulálunk Horváth Lacinak, még akkor is, ha nem sikerül a vizsga!