Könyvajánló

  

 Pataki Melinda nem mindennap előforduló közlekedési szituációkról és veszélyhelyzetek kezeléséről szóló, videókkal ellátott kiadványa.
Ez a könyv egy különleges munka. A járművezetői beválást segítő anyag, melyből határhelyzeti járműkezelést, valamint önismeretet is meríthetünk. Kapcsolódik a Tanulókalauz kötetekhez, de önmagában is segíti a friss jogosítványosok beilleszkedését a gyakorlott sofőrök közé. Praktikus tudáselemei támogatják a rutin megszerzését, s lerövidíthetik a baleseti veszélyeztetettség időszakát. Témái ritka, összetett és veszélyes helyzeteket mutatnak be színes grafikákkal, megannyi fotóval, illetve tematikus képsorozatokkal, valamint szemléletes videókkal. Nagyban segíti a veszélyhelyzetek felismerését, megelőzését és megnyugtató megoldását.

Ajánlott az elméleti és gyakorlati részek egymás utáni sorrendjét megtartva olvasni. Célszerű az egyes részek közt szünetet beiktatni a megfelelő információfeldolgozás segítésére.

A kékkel kiemelt részek módszertani segédletként szolgálnak.

A könyv tudáselemeinek átgondolt alkalmazásával a váratlan helyzeteket is kisebb kihívásnak, könnyedén megoldhatónak éljük meg.

A könyv kiadója és forgalmazója a szerző:

Pataki Melinda

E-mail: pmtanulokalauz@gmail.com

https://www.facebook.com/tanulokalauz

Megrendelhető a szerző saját weblapján: www.tanulokalauz.hu