Megújult az EduKresz vizsgafelkészítő

 


 2023. január 1-től megújulnak az E-Educatio Zrt. által forgalmazott eduKRESZ kategóriás vizsgafelkészítő alkalmazások. Minden újonnan beíratott tanuló (e-learning elméleti képzés és tantermi képzések mellé adott vizsgafelkészítők, illetve oktatóanyagos vizsgafelkészítők esetén egyaránt) az új vizsgafelkészítő alkalmazást kapja valamennyi kategóriában (AM, A1, A2, A, B, B96, BE, C, CE, D1, D, T, K), magyar és (B kategória esetén) idegen nyelvű változatok esetén is.

 

 Akik még idén iratkoznak be, ők a régi vizsgafelkészítő alkalmazást fogják megkapni. A régi és az új vizsgafelkészítők kérdésanyaga egyébként megegyezik és természetesen továbbra is a hatósági vizsgán előforduló kérdéseket tartalmazza. Az újdonságok:

- Reszponzív lett a vizsgafelkészítő, vagyis rugalmasan alkalmazkodik a különböző kijelző méretekhez, így okostelefonon és tableten is kényelmesen használható már.
- A teljesen új vizsgafelkészítő azt is megjegyzi, hogy melyik kérdéssel hogyan birkózott meg a tanuló. Ha egy témakört már nem először indít el a tanuló, akkor szűrőfunkciókból választhat: a még nem látott feladatokat kéri, a korábban helytelenül megoldott feladatokat kapja meg újra, vagy véletlenszerűen gyakorolja a kérdéseket.

- Lehetséges (a KAV-os vizsgákhoz hasonlóan) a kérdések átléptetése is.

- A tesztek megszakíthatók: azaz ki lehet lépni belőlük és később ugyanonnan folytathatók.

- Visszanézhetővé válnak a korábbi tesztkitöltések.

Az új vizsgafelkészítő alkalmazás bemutató videóját itt lehet megnézni: https://youtu.be/D3VzttLEL9k