Régi oktatók, imádták a focit!

  

Már az ötvenes, hatvanas években kiváló focicsapatokkal álltak elő a Budapesti ATI-s oktatók és vizsgabiztosok (Szőnyi út, Dankó utca), de jó focisták voltak a Zuglói 24-es, és a Budai 4-es Munkaközösségek csapataiban is, - mint ahogy a Debreceni ATI-sok ugyancsak erős csapattal vívták emlékezetes csatáikat a Nyíregyházi ATI-s oktatókkal. Nem csak jó focisták, nagyszerű oktatók is voltak, soroljuk fel név szerint őket, akiket persze még felismerünk a régi képeken…(katt)

 Első képen Bp. ATI Dankó utcai csapat:
 a hátsó sorban második: ...Weigl József, Czeglédi Péter, Jóri János,..Németh Ferenc, Boda Mihály, akik guggolnak a második sor közepén: Magyar György,  Kalivoda Alajos...

Második kép. Bp. ATI Szőnyi úti telephelyen:
felül középen:... 
Lacza József, Lados Attila, Rataj Béla, Hlavacs Vince, Németh József, Kiss Károly, alsó sor: Dévai Péter, Illyés László, Horváth Gyula, Hlinka Károly, Felkei Péter.

Harmadik kép Budapesti GMK csapat a Népligetben: balról a hátsó sorban: Székei B. Imre,  Oláh István, Simonyák Zoltán,  Kerekes László…a sor végén Kolber János, Tar Imre. Az első sorban guggolnak:Kazány Tivadar, Nagy László, Molnár József,.. középen törött lábbal Dallos József, mögötte Németh György,.. a végén Frank György.

 

 Negyedik, ötödik kép a Debreceni híres ATI csapat: Gődény Ferenc, Ferenczi István, Kristóf István, Szabó Gábor, Abai János, Lakatos Antal, Kiss István és a Létavértesi páyán felsorakozott Nyíregyházi ATI-sok

 A foci öröme tehát régóta, ötven éve már az oktatók között, és nem sokára jön a következő forduló:

 

Jobb-1 Kupa Debrecenben,

2023. március 4-én!